Vacanta cu velierul Zakintos, Kefalonia, Lefkada

Insulele de aici ne oferă o multitudine de plaje cu o apă ireal de albastră și un nisip alb, calcaros. Pregătiți-vă pentru băi lungi în mare, pentru locuri de ancoraj care se lasă pe rând descoperite dar și pentru pitorești orășele/port. Este un loc unde navigatul nu este dificil, cu distanțe relativ scurte între opriri și porturi nu foarte aglomerate, dar mai ales cu golfuri foarte bine protejate.

Durata: 7 zile
Prețuri de la: 390€ 550 €/pers.
Yachturi de: 6-10 pers.
Perioada: Aprile, Mai, Iunie 2021
REZERVA ACUM
PROMO

Portul de îmbarcare și debarcare

Pentru insulele din sudul Mării Ionice, cel mai cunoscut și mai mare port este Lefkada din insula cu același nume. De aici ne vom îmbarca sâmbătă dupamiaza și tot aici vom debarca următoarea sâmbătă, dimineața. Mașina o lăsăm chiar în port.

Cum ajungem

Lefkada este la 13-15 ore de condus din București, deci nu avem nevoie de avion pentru a ajunge aici. Ne vom organiza cu mașinile personale sau cu microbuzul nostru. Ca alternativă există și curse charter până în Lefkada sau Tesaloniki

Traseul

Pornind din Lefkada, fugim spre sud departe de mult prea populatul port și pornim într-o zonă cumva ferită de vânturi și valuri aflată între continent și insule. Insulele din sudul mării Ionice ne oferă o multitudine de golfulețe și plaje idilice prin care să ancorăm. Dincolo de celebrele plaje precum Myrtos, Agiofili, Mikros Gialos, Xi și altele - avem atâtea de descoperit !

Traseul pe care ți-l propunem este defapt un masterplan, mai mult decât o promisiune. Când depindem de vânt pentru a naviga, suntem flexibili, sau cu alte cuvinte vom naviga acolo unde putem profita de cea mai bună direcție de vânt. Căpitanul va face planul de navigație în fiecare seară pentru ziua următoare.

Vino cu noi în sudul mării Ionice și vei descoperi o infinitate de trasee și plaje superbe în care să oprim velierul măcar pentru câteva ore pentru o baie și un bronz de invidiat. Asta în timp ce peștele proaspăt prins se prăjește pe grătarul încins...

REZERVA ACUM

Serile

În funcție de stilul ales de tine vom petrece serile într-unul din nenumăratele porturi turistice cu cina la tavernele din port sau din contră, vom rămâne la ancoră într-un golf departe de agitație la party pe barca sau un pahar de vin.)

Unde dormim

Yachturile de sailing au cabine cu pat dublu, sau, mai rar, cabine cu 2 paturi suprapuse. În funcție de grup vom alege exact yachtul care ni se potrivește cel mai bine. Așternuturi și prosoape vei găsi curate la fiecare tură și sunt incluse în preț. Fiecare yacht are 1, 2 sau chiar 3 grupuri sanitare cu cabine de duș funcționale.)

GALERIE IMAGINI

Ce mâncăm

Fiind o destinație cu multe porturi turistice, vom avea de unde alegem ce sa mancam la cina. Dincolo de asta, vom folosi negreșit bucătăria yachtului - complet utilată - pentru micul dejun și probabil mesele de prânz: gătim îmreună !)

GALERIE IMAGINI

Viața pe barcă

Spațiile pe un yacht nu sunt generoase, așa că va trebui să conviețuim o săptămână unii cu ceilalți. Toleranța, prietenia și a avea un numitor comun ajută enorm ! Iar la sfârșitul unei săptămâni pe mare ne-am dori să fim mai mult decât un grup de prieteni - să fim o echipă.)

Vreau sa vin

Prețuri de la: 550 €/persoană

    În funcție de perioada în care mergem, mărimea bărcii și locația aleasă prețul poate să difere. La noi prețul pe care ți-l propunem include toate cheltuielile conexe bărcii, inclusiv taxele de port, motorina bărcii, benzina pentru dinghy, curățenia finală. Pentru mesele și băutura de pe barca vom pune bani la comun.

    Stilul tau

    La noi vei găsi vacanța ta pe mare, așa cum ți-o dorești ! Alege stilul care se potrivește cel mai bine cu tine și prietenii tăi, explorează destinațiile noastre și vino cu noi la joaca cu vântul.