Vacanta cu velierul Zakintos, Kefalonia, Lefkada

Insulele de aici ne oferă o multitudine de plaje cu o apă ireal de albastră și un nisip alb, calcaros. Pregătiți-vă pentru băi lungi în mare, pentru locuri de ancoraj care se lasă pe rând descoperite dar și pentru pitorești orășele/port. Este un loc unde navigatul nu este dificil, cu distanțe relativ scurte între opriri și porturi nu foarte aglomerate, dar mai ales cu golfuri foarte bine protejate.

Duration: 7 days
Price from: 550 €/pers.
Yachts of: 6-10 pers.
Period: Aprile, Mai, Iunie 2021
I AM INTERESTED

Start point

Pentru insulele din sudul Mării Ionice, cel mai cunoscut și mai mare port este Lefkada din insula cu același nume. De aici ne vom îmbarca sâmbătă dupamiaza și tot aici vom debarca următoarea sâmbătă, dimineața. Mașina o lăsăm chiar în port.

How to get there

Lefkada este la 13-15 ore de condus din București, deci nu avem nevoie de avion pentru a ajunge aici. Ne vom organiza cu mașinile personale sau cu microbuzul nostru. Ca alternativă există și curse charter până în Lefkada sau Tesaloniki

The route

Pornind din Lefkada, fugim spre sud departe de mult prea populatul port și pornim într-o zonă cumva ferită de vânturi și valuri aflată între continent și insule. Insulele din sudul mării Ionice ne oferă o multitudine de golfulețe și plaje idilice prin care să ancorăm. Dincolo de celebrele plaje precum Myrtos, Agiofili, Mikros Gialos, Xi și altele - avem atâtea de descoperit !

The route we are proposing here is morea of a masterplan rather than a promise. When we depend on the wind to sail, we are flexible. In otther words, we will adapt our destinations and arrival time to best use the wind direction. The Capitan will make the sail plan each evening for the next day.

Vino cu noi în sudul mării Ionice și vei descoperi o infinitate de trasee și plaje superbe în care să oprim velierul măcar pentru câteva ore pentru o baie și un bronz de invidiat. Asta în timp ce peștele proaspăt prins se prăjește pe grătarul încins...

I AM INTERESTED

Our evenings

În funcție de stilul ales de tine vom petrece serile într-unul din nenumăratele porturi turistice cu cina la tavernele din port sau din contră, vom rămâne la ancoră într-un golf departe de agitație la party pe barca sau un pahar de vin.)

Where do we sleep

Yachturile de sailing au cabine cu pat dublu, sau, mai rar, cabine cu 2 paturi suprapuse. În funcție de grup vom alege exact yachtul care ni se potrivește cel mai bine. Așternuturi și prosoape vei găsi curate la fiecare tură și sunt incluse în preț. Fiecare yacht are 1, 2 sau chiar 3 grupuri sanitare cu cabine de duș funcționale.)

IMAGE GALLERY

Our food

Fiind o destinație cu multe porturi turistice, vom avea de unde alegem ce sa mancam la cina. Dincolo de asta, vom folosi negreșit bucătăria yachtului - complet utilată - pentru micul dejun și probabil mesele de prânz: gătim îmreună !)

IMAGE GALLERY

Life aboard

Spațiile pe un yacht nu sunt generoase, așa că va trebui să conviețuim o săptămână unii cu ceilalți. Toleranța, prietenia și a avea un numitor comun ajută enorm ! Iar la sfârșitul unei săptămâni pe mare ne-am dori să fim mai mult decât un grup de prieteni - să fim o echipă.)

I am interested

Prices from: 550 €/pers.

    Prices can vary according with the period of the year, boat size or location. Rest assured that the prices we propose include all expenses related to the boat, such as berthing, fuel, final cleaning, etc. We will share the costs related to food and drinks aboard. Therefore, they are not included in our prices.

    Style

    La noi vei găsi vacanța ta pe mare, așa cum ți-o dorești ! Alege stilul care se potrivește cel mai bine cu tine și prietenii tăi, explorează destinațiile noastre și vino cu noi la joaca cu vântul.