Vino sa ne cunoastem

Indiferent de ce vom scrie aici, există un sigur mod în care vei putea cu adevărat să afli cine suntem: venind cu noi pe barcă la una dintre ture.

Suntem un grup de prieteni, pasionați de joaca cu vântul din 2007. Ne-a fost însă greu să ne decidem cine este mai frumos: muntele sau marea? Așa că am oscilat mereu între cele două: la munte zburăm cu parapanta iar pe mare "zburăm" cu velierul.

Din 2011 suntem organizatori de ture pentru diverse activități sportive și avem așadar experiență în organizarea de grupuri de turiști. Pe majoritatea dintre ei am ajuns să-i considerăm prieteni pentru că un alt secret de-al nostru este că vrem să facem cu plăcere ceea ce facem, și până acum, surprinzător, ne-a reușit.

În fond asta ne-a determinat să pornim și acest business - plăcerea de a naviga, de a descoperi locuri noi și oameni frumoși. Așa că hai să ne cunoaștem !

Vezi destinatiile noastre

Hai sa vorbim

Foloseste formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.


  Ce spun prietenii care au fost cu noi

  "Am fost cu HappySailing in Croatia toamna trecută. O vacanta în adevăratul sens al cuvântului. Am navigat, am închiriat scutere în frumoasa insula Mljet, am descoperit restaurantele din port seara, dar mai ales am învățat atâtea despre navigatul cu vele! O experiență pe care aș vrea să o repet, cu siguranță. Razvan

  "Mie cel mai mult mi-a plăcut că am putut să fac baie în mijlocul mării, unde apa avea peste 80 m. Nu mi-a fost frică deloc! Ioana - 10 ani

  "Am fost cu HappySailing în Grecia în toamna 2018. Mi-e greu să spun ce mi-a plăcut cel mai mult... de la navigatul pe vânt tare la serile în port, totul a fost magic ! Alina

  Stilul tau

  La noi vei găsi vacanța ta pe mare, așa cum ți-o dorești ! Alege stilul care se potrivește cel mai bine cu tine și prietenii tăi, explorează destinațiile noastre și vino cu noi la joaca cu vântul.