Informații privind siguranța datelor cu caracter personal

Introducere – Prezentul document prezintă informații despre colectarea, stocarea și siguranța datelor dumneavoastră personale colectare prin intermediul acestui site, prin care echipa HappySailing desfășoară ture de navigat cu velierul. Accepul acestora reprezină o condiție minimă obligatorie pentru a participa la o astfel de aventură. Vă rugăm citiți cu atenție aceste informații

 

1. Ce date colectăm?

Conform regulamentului EU 679/2016 și cu acceptul dumneavoastră societatea noastră va colecta prin intermediul formularelor de pe site-urile noastre următoarele date personale: nume, telefon, adresa de email si adresa poștală

Vom prelucra informațiile de mai sus în următoarele scopuri:

  • rezervarea unuia sau mai multe locuri la o tura de navigație cu velierul
  • pentru a vă răspunde în scris eventualelor întrebări
  • pentru a vă trimite cu acceptul dumneavoastră informații despre promoțiile și ofertele noastre

Societatea noastră nu va colecta sub nici o formă informații legate de cardurile dumneavoastră sau conturile prin care efectuați plata.

2. Stocarea datelor colectate.

Datele astfel colectate vor fi stocate în baza noastră de date pentru o perioadă de maxim 360 zile de la încheierea turei pe mare. În această perioadă datele dumneavoastră nu vor fi folosite în alte scopuri și nu vor fi transferate unei terțe entități. Ne puteți contacta pe adresa: contact@happysailing.ro pentru a verifica starea datelor dumneavoastră și pentru a solicita ștergerea sau modificarea acestora.

La cererea dumneavoastră expresă (prin bifă în formular) vom păstra datele pentru o perioadă de maxim 3 ani pentru a vă trimite informații despre celelalte servicii oferite de societatea noastră, promoții și oferte. Vă puteți retrage oricând acceptul prin dezabonare directă sau un email la adresa contact@happysailing.ro

3. Siguranța datelor colectate.

Societatea noastră se asigură în permanență că datele dumneavoastră sunt colectate și stocate de o manieră sigură, prin următoarele mijloace:

  • Comunicarea informațiilor este protejată prin protocolul HTTPS
  • Datele sunt stocate pe servere securizate, aflate în locații sigure;
  • Periodic se fac copii de siguranță.
  • Ștergem informațiile cu caracter personal după 360 zile de la ultima interacțiune, dacă nu ați solicitat păstrarea informațiilor pentru a primi informații despre celelalte servicii oferite, promoții sau oferte.

4. Confidențialitatea datelor.

Pentru plățile online veți fi direcționat către o pagină securizată aparținând procesatorului nostru de servicii Mobilpay.ro Confirmăm de asemenea, că suntem de acord și ne angajăm ca toate informațiile care vor fi furnizate de Procesator sau care sunt obținute de la Utilizatorii Finali in desfășurarea tranzacțiilor să fie confidențiale si păstrate în conformitate cu standardele de securitate ale sistemelor de carduri si cu alte standarde de Securitate, că nu vom folosi aceste informații în alte scopuri și că nu le vom transmite sau dezvălui unor terțe părți, altele decât autoritățile oficiale autorizate prin lege, și de asemenea că nu vom copia sau reproduce aceste informații. Societatea noastră garantează de asemenea că persoanele din interiorul societății care vor avea acces la aceste date sunt obligate să respecte confidențialitatea informațiilor în timpul și după expirarea termenului de valabilitate a contractului individual de muncă sau de colaborare sau a mandatului de administrator.

Style

La noi vei găsi vacanța ta pe mare, așa cum ți-o dorești ! Alege stilul care se potrivește cel mai bine cu tine și prietenii tăi, explorează destinațiile noastre și vino cu noi la joaca cu vântul.