Vacanta cu velierul Corfu, Paxos și Antipaxos

Este o locație ideală pentru cei care vin pentru apele albastre ale Greciei, maluri stâncoase și plaje cu pietre rotunde dar și pentru plăcerea de a învăța tainele marinăritului. Insulele cu sol calcaros ne vor îmbia cu siguranță la jogging pe mal sau o zi în care să o dedicăm unui tur pe uscat cu scuterele în insula Paxos.

Durata: 7 zile
Prețuri de la: 500 €/pers.
Yachturi de: 6-10 pers.
Perioada: iulie - octombrie 2021
REZERVA ACUM

Portul de îmbarcare și debarcare

Pentru insulele din Nordul Mării Ionice: Corfu, Paxos și Antipaxos, ne vom îmbarca cel mai probabil din portul Gouvia de pe insula Corfu, sâmbătă dupamiaza și vom debarca următoarea sâmbătă, dimineața.

Cum ajungem

Până în portul de îmbarcare din Corfu sunt 12-14 ore de condus din București inclusiv traversarea cu feribotul din Igumenita, deci nu avem neapărat nevoie de avion pentru a ajunge aici. Ne putem organiza cu mașinile personale sau cu microbuzul nostru de 8 locuri. Alternativ, există și curse charter până în Corfu.

Traseul

Pornim spre Sud de-a lungul insulei Kerkira (Corfu) cu o oprire în sudul insulei dar cu intenția clară de a ajunge în nordul insulei Paxos. Și asta pentru că Paxos și Antipaxos sunt defapt motivele pentru care vă propunem acest traseu. În Paxos ne lăsăm timp să explorăm, să rămânem cu velierul la ancoră într-unul din satele pescărești transformate acum în atracții turistice. Ne întoarcem apoi spre Corfu cu oprire pe continent în porturile Parga și Sivota.

Traseul pe care ți-l propunem este defapt un masterplan, mai mult decât o promisiune. Când depindem de vânt pentru a naviga, suntem flexibili, sau cu alte cuvinte vom naviga acolo unde putem profita de cea mai bună direcție de vânt. Căpitanul va face planul de navigație în fiecare seară pentru ziua următoare.

Explorează Marea Ionică de Nord și bucură-te de apele ireal de albastre, golfurile ascunse, mici așezări pitorești și aroma bucatariei grecesti - paradisul tău pentru 7 zile.

REZERVA ACUM

Serile

În funcție de stilul ales de tine vom petrece serile într-unul din nenumăratele porturi turistice cu cina la tavernele din port sau din contră, vom rămâne la ancoră într-un golf departe de agitație la party pe barca sau un pahar de vin.)

Unde dormim

Yachturile de sailing au cabine cu pat dublu, sau, mai rar, cabine cu 2 paturi suprapuse. În funcție de grup vom alege exact yachtul care ni se potrivește cel mai bine. Așternuturi și prosoape vei găsi curate la fiecare tură și sunt incluse în preț. Fiecare yacht are 1, 2 sau chiar 3 grupuri sanitare cu cabine de duș funcționale.)

GALERIE IMAGINI

Ce mâncăm

Toate yachturile au o bucătărie complet utilată și o vom folosi negreșit pentru micul dejun și probabil mesele de prânz: gătim îmreună ! Pentru cină, dacă suntem acostați într-un port vom ieși la restaurante sau taverne.)

GALERIE IMAGINI

Viața pe barcă

Spațiile pe un yacht nu sunt generoase, așa că va trebui să conviețuim o săptămână unii cu ceilalți. Toleranța, prietenia și a avea un numitor comun ajută enorm ! Iar la sfârșitul unei săptămâni pe mare ne-am dori să fim mai mult decât un grup de prieteni - să fim o echipă.)

Vreau sa vin

Prețuri de la: 500 €/persoană

    În funcție de perioada în care mergem, mărimea bărcii și locația aleasă prețul poate să difere. La noi prețul pe care ți-l propunem include toate cheltuielile conexe bărcii, inclusiv taxele de port, motorina bărcii, benzina pentru dinghy, curățenia finală. Pentru mesele și băutura de pe barca vom pune bani la comun.

    Stilul tau

    La noi vei găsi vacanța ta pe mare, așa cum ți-o dorești ! Alege stilul care se potrivește cel mai bine cu tine și prietenii tăi, explorează destinațiile noastre și vino cu noi la joaca cu vântul.