Vacanta cu velierul Corfu, Paxos și Antipaxos

Este o locație ideală pentru cei care vin pentru apele albastre ale Greciei, maluri stâncoase și plaje cu pietre rotunde dar și pentru plăcerea de a învăța tainele marinăritului. Insulele cu sol calcaros ne vor îmbia cu siguranță la jogging pe mal sau o zi în care să o dedicăm unui tur pe uscat cu scuterele în insula Paxos.

Duration: 7 days
Price from: 500 €/pers.
Yachts of: 6-10 pers.
Period: iulie - octombrie 2021
I AM INTERESTED

Start point

Pentru insulele din Nordul Mării Ionice: Corfu, Paxos și Antipaxos, ne vom îmbarca cel mai probabil din portul Gouvia de pe insula Corfu, sâmbătă dupamiaza și vom debarca următoarea sâmbătă, dimineața.

How to get there

Până în portul de îmbarcare din Corfu sunt 12-14 ore de condus din București inclusiv traversarea cu feribotul din Igumenita, deci nu avem neapărat nevoie de avion pentru a ajunge aici. Ne putem organiza cu mașinile personale sau cu microbuzul nostru de 8 locuri. Alternativ, există și curse charter până în Corfu.

The route

Pornim spre Sud de-a lungul insulei Kerkira (Corfu) cu o oprire în sudul insulei dar cu intenția clară de a ajunge în nordul insulei Paxos. Și asta pentru că Paxos și Antipaxos sunt defapt motivele pentru care vă propunem acest traseu. În Paxos ne lăsăm timp să explorăm, să rămânem cu velierul la ancoră într-unul din satele pescărești transformate acum în atracții turistice. Ne întoarcem apoi spre Corfu cu oprire pe continent în porturile Parga și Sivota.

The route we are proposing here is morea of a masterplan rather than a promise. When we depend on the wind to sail, we are flexible. In otther words, we will adapt our destinations and arrival time to best use the wind direction. The Capitan will make the sail plan each evening for the next day.

Explorează Marea Ionică de Nord și bucură-te de apele ireal de albastre, golfurile ascunse, mici așezări pitorești și aroma bucatariei grecesti - paradisul tău pentru 7 zile.

I AM INTERESTED

Our evenings

În funcție de stilul ales de tine vom petrece serile într-unul din nenumăratele porturi turistice cu cina la tavernele din port sau din contră, vom rămâne la ancoră într-un golf departe de agitație la party pe barca sau un pahar de vin.)

Where do we sleep

Yachturile de sailing au cabine cu pat dublu, sau, mai rar, cabine cu 2 paturi suprapuse. În funcție de grup vom alege exact yachtul care ni se potrivește cel mai bine. Așternuturi și prosoape vei găsi curate la fiecare tură și sunt incluse în preț. Fiecare yacht are 1, 2 sau chiar 3 grupuri sanitare cu cabine de duș funcționale.)

IMAGE GALLERY

Our food

Toate yachturile au o bucătărie complet utilată și o vom folosi negreșit pentru micul dejun și probabil mesele de prânz: gătim îmreună ! Pentru cină, dacă suntem acostați într-un port vom ieși la restaurante sau taverne.)

IMAGE GALLERY

Life aboard

Spațiile pe un yacht nu sunt generoase, așa că va trebui să conviețuim o săptămână unii cu ceilalți. Toleranța, prietenia și a avea un numitor comun ajută enorm ! Iar la sfârșitul unei săptămâni pe mare ne-am dori să fim mai mult decât un grup de prieteni - să fim o echipă.)

I am interested

Prices from: 500 €/pers.

    Prices can vary according with the period of the year, boat size or location. Rest assured that the prices we propose include all expenses related to the boat, such as berthing, fuel, final cleaning, etc. We will share the costs related to food and drinks aboard. Therefore, they are not included in our prices.

    Style

    La noi vei găsi vacanța ta pe mare, așa cum ți-o dorești ! Alege stilul care se potrivește cel mai bine cu tine și prietenii tăi, explorează destinațiile noastre și vino cu noi la joaca cu vântul.