Inchiriere velier in Grecia, Kos

Închiriază direct la proprietar și fără costuri ascunse velierul nostru Siesta (Bsvaria 38 cu 3 cabine) din insula Kos.
Toate prețurile sunt per săptămână per barcă (max. 7 persoane).

Disponibilitate în 2023. Perioade și prețuri:

29/04 - 05/05 cost 1506 Euro (discount 10%)
06/05 - 12/05 cost 1506 Euro (discount 10%)
08/07 - 14/07 cost 2150 Euro (discount 10%)
15/07 - 21/07 cost 2150 Euro (discount 10%)
22/07 - 28/07 cost 2150 Euro (discount 10%)
29/07 - 04/08 cost 2450 Euro (discount 10%)
05/08 - 11/08 cost 2450 Euro (discount 10%)
12/08 - 18/08 cost 2450 Euro (discount 10%)
21/10 - 27/10 cost 1200 Euro (discount 10%)

La prețurle de mai sus veți avea de plătit taxa de curățenie de 180 Euro și veți avea nevoie de 1500 euro garanție (returnabilă la sfârșitul sejurului.Duration: 7 days
Price from: de la 1200 €/pers.
Yachts of: max 7 pers.
Period: 2023
I AM INTERESTED

Start point

Punctul nostru de plecare este pozitionat strategic in mijlocul arhipelagului, Didecanese. Kos este in acelasi timp unul dintre cele mai bine dezvoltate marine din intreaga Grecia.

În marina Kos veți avea toate facilitățile de care are nevoie un marinar modern. De la pub-uri la modă la bancomate, supermarketuri și spălătorie de rufe, le aveți pe toate într-un singur loc! Și, desigur, portul de agrement este situat la câțiva pași de vibrantul oraș Kos. Cu siguranță merită vizitat!

How to get there

Insula Kos are aeroport, deci avionul este modul în care vă recomandăm să ajungeți aici. Începând cu 2023 in București sunt zboruri directe până în Kos cu o nouă companie low cost. Operează toată vara, din iunie până în septembrie. În extra sezon cele mai bune legături le veți găsi prin Atena, dar și alte orașe europene.

Deși nu vă recomandăm, dacă insistați să luați mașina, puteți ajinge pe cale terestră până în Bodrum din Turcia, si de aici un feribot vă va lăsa în portul Kos, la mică distanță de marina Kos.

The route

Din Kos sunt două trasee proincipale pe care poți naviga:

1. Spre Nord, vizitând insulele Kalymnos, Leros, Lipsi și Patmos
2. Spre Sud oprind în insulele Nysisros, Tilos, Simi și de ce nu, Rhodos

Fiecare îți va deschide ușa spre un alt paradis, plin de porturi turistice și golfulețe ascunse. Descoperă-le pe toate.
Desigur ne-ar face mare plăcere să îți povestim despre cele mai bune locuri de ancoraj sau vânturile predominante.

The route we are proposing here is morea of a masterplan rather than a promise. When we depend on the wind to sail, we are flexible. In otther words, we will adapt our destinations and arrival time to best use the wind direction. The Capitan will make the sail plan each evening for the next day.

Our evenings

Serile vor avea întotdeauna magia lor, dar există cel puțin două feluri de magie. Fie acostați într-un port sau o marinăși în acest caz veți avea libertatea de a explora la țărm adevărata bucătărie grecească și minunâțiile antice. Sau, veți putea ancora într-unul din multele golfulețe retrase, unde veți avea timp de socializare cu grupul, de gătit ănnot sau, de ce nu, petreceri pe mal.)

IMAGE GALLERY

Where do we sleep

Barca noastră este o Bavaria 38 cu 3 cabine și o baie. Este suficient de mică încât să fie extrem de manevrabilă dar și suficient de spațioasă încât să acomodeze 7 oameni în condiții de confort și spațiu greu de egalat la o barcă de 38 de picioare (aprox. 12 m). Cabina din față este cea mai spațioasă, cu lumină naturală multă și spații generoase în timp ce cabinele din spate sunt ideale pentru cupluri cu paturi suficient de late pentru două persoane. Living-ul este de asemenea generos iar în bucătărie vei găsi tot ce îți trebuie pentru un sejur mai mult decât agreabil.)

IMAGE GALLERY

Our food

A mânca într-o tavernă sau într-un restaurant dintr-un port este o experiență în sine. Dacă ați gustat deja bucătăria grecească, știți la ce mă refer. Și dacă nu ații făcut-o, atunci așteptați-vă la pește proaspăt și fructe de mare, așteptați-vă ca totul să aibă un gust grozav și așteptați-vă să vă doriți mai mult.

În același timp, veți putea găti pe barcă! Dimineața un mic dejun rapid, prânzurile de asemenea pot fi luate pe barcă între două băi în mare, dar și serile la ancoră. Așadar, nu uitați să vă aduceți abilitățile de bucătărit cu voi!)

IMAGE GALLERY

Life aboard

Din experiența noastră, fiecare excursie cu barca are propria sa atmosfera - atmosfera ta! Poate fi o barcă de petrecere sau o atmosferă destul de relaxată, poate fi barca exploratorului sau barca povestitorului. Dar indiferent de vibe, cel mai important este că vei împărtăși cu prietenii tăi o săptămână într-un spațiu mai apropiat și, prin urmare, toleranța și prietenia sunt foarte apreciate)

IMAGE GALLERY

I am interested

Prices from: de la 1200 €/pers.

    Prices can vary according with the period of the year, boat size or location. Rest assured that the prices we propose include all expenses related to the boat, such as berthing, fuel, final cleaning, etc. We will share the costs related to food and drinks aboard. Therefore, they are not included in our prices.

    Style

    La noi vei găsi vacanța ta pe mare, așa cum ți-o dorești ! Alege stilul care se potrivește cel mai bine cu tine și prietenii tăi, explorează destinațiile noastre și vino cu noi la joaca cu vântul.