Vacanta cu velierul CROATIA - Coasta Dalmată

Insulele Milna, Solta, Hvar, Vis, Korcula și multe altele oferă alternative multiple pentru acest arhipelag care a aparținut odată Republicii Venețiene. Defapt, aerul italian de secol XIV-XVI o sa ne însoțească pe tot parcusul acestei ture, cu ale sale cetăți fortificate și pitorești porturi turistice.

Durata: 7 zile
Prețuri de la: 450€ 550 €/pers.
Yachturi de: 6-10 pers.
Perioada: Aprilie, Mai, Septembrie, Octombrie 2021
REZERVA ACUM
PROMO

Portul de îmbarcare și debarcare

Pe coasta Dalmată avem mai multe opțiuni de îmbarcare. Pentru sudul arhipelagului vom alege Marina Kastela lângă Split sau Trogir ca port de plecare sâmbătă dupamiaza și același pentru debarcare săptămâna următoare sâmbătă dupamiaza.

Cum ajungem

Până în port, traversând Ungaria sau Serbia vom face jur de 16 ore de la București cu mașina personală sau microbuzul nostru. Preferabil vom împărți cele 16 ore de condus de la București în două - cu oprire peste noapte în Serbia sau Ungaria (în special dacă mergem cu cei mici). O altă variantă este cu avionul până la Zagreb de unde putem lua un autocar până în Trogir, dar distanțele nu sunt mici.

Traseul

Arhipelagul insulelor Dalmate de Sud oferă nenumărate posibilități de trasee, dar foarte probabil vom alege să plecăm din Trogir sau Split, trecând spre Solta sau Brac. De aici pornim mai departe spre insula Vis sau Hvar, cu întoarcere prin insula Korcula. Vom opri în porturi turistice, dar și ancorați într-unul din nenumăratele golfuri ascunse și foarte bine protejate pe care ni le oferă cu generozitate insulele Croate.

Traseul pe care ți-l propunem este defapt un masterplan, mai mult decât o promisiune. Când depindem de vânt pentru a naviga, suntem flexibili, sau cu alte cuvinte vom naviga acolo unde putem profita de cea mai bună direcție de vânt. Căpitanul va face planul de navigație în fiecare seară pentru ziua următoare.

Totul aici te face să te simți ca în Italia ! E acel aer, acea atmosferă, clădirile de 500 de ani păstrate intacte, porturile animate... totul te duce cu gândul acolo. Ce este însă în Croația și nicăieri altundeva în sudul Mediteranei sunt serviciile impecabile din porturi: totul curat, toate utilitățiile exact la ponton - un adevărat răsfăț pentru un călător.

REZERVA ACUM

Serile

În funcție de stilul ales de tine vom petrece serile într-unul din nenumăratele porturi turistice cu cina la tavernele din port sau din contră, vom rămâne la ancoră într-un golf departe de agitație la party pe barca sau un pahar de vin.)

Unde dormim

Yachturile de sailing au cabine cu pat dublu, sau, mai rar, cabine cu 2 paturi suprapuse. În funcție de grup vom alege exact yachtul care ni se potrivește cel mai bine. Așternuturi și prosoape vei găsi curate la fiecare tură și sunt incluse în preț. Fiecare yacht are 1, 2 sau chiar 3 grupuri sanitare cu cabine de duș funcționale.)

GALERIE IMAGINI

Ce mâncăm

Toate yachturile au o bucătărie complet utilată și o vom folosi negreșit pentru micul dejun și probabil mesele de prânz: gătim îmreună ! Pentru cină, dacă suntem andocați într-un port vom ieși la restaurant sau taverne.)

GALERIE IMAGINI

Viața pe barcă

Spațiile pe un yacht nu sunt generoase, așa că va trebui să conviețuim o săptămână unii cu ceilalți. Toleranța, prietenia și a avea un numitor comun ajută enorm ! Iar la sfârșitul unei săptămâni pe mare ne-am dori să fim mai mult decât un grup de prieteni - să fim o echipă.)

Vreau sa vin

Prețuri de la: 550 €/persoană

    În funcție de perioada în care mergem, mărimea bărcii și locația aleasă prețul poate să difere. La noi prețul pe care ți-l propunem include toate cheltuielile conexe bărcii, inclusiv taxele de port, motorina bărcii, benzina pentru dinghy, curățenia finală. Pentru mesele și băutura de pe barca vom pune bani la comun.

    Stilul tau

    La noi vei găsi vacanța ta pe mare, așa cum ți-o dorești ! Alege stilul care se potrivește cel mai bine cu tine și prietenii tăi, explorează destinațiile noastre și vino cu noi la joaca cu vântul.