Vacanta cu velierul CROATIA - Coasta Dalmată

Insulele Milna, Solta, Hvar, Vis, Korcula și multe altele oferă alternative multiple pentru acest arhipelag care a aparținut odată Republicii Venețiene. Defapt, aerul italian de secol XIV-XVI o sa ne însoțească pe tot parcusul acestei ture, cu ale sale cetăți fortificate și pitorești porturi turistice.

Duration: 7 days
Price from: 550 €/pers.
Yachts of: 6-10 pers.
Period: Aprilie, Mai, Septembrie, Octombrie 2021
I AM INTERESTED

Start point

Pe coasta Dalmată avem mai multe opțiuni de îmbarcare. Pentru sudul arhipelagului vom alege Marina Kastela lângă Split sau Trogir ca port de plecare sâmbătă dupamiaza și același pentru debarcare săptămâna următoare sâmbătă dupamiaza.

How to get there

Până în port, traversând Ungaria sau Serbia vom face jur de 16 ore de la București cu mașina personală sau microbuzul nostru. Preferabil vom împărți cele 16 ore de condus de la București în două - cu oprire peste noapte în Serbia sau Ungaria (în special dacă mergem cu cei mici). O altă variantă este cu avionul până la Zagreb de unde putem lua un autocar până în Trogir, dar distanțele nu sunt mici.

The route

Arhipelagul insulelor Dalmate de Sud oferă nenumărate posibilități de trasee, dar foarte probabil vom alege să plecăm din Trogir sau Split, trecând spre Solta sau Brac. De aici pornim mai departe spre insula Vis sau Hvar, cu întoarcere prin insula Korcula. Vom opri în porturi turistice, dar și ancorați într-unul din nenumăratele golfuri ascunse și foarte bine protejate pe care ni le oferă cu generozitate insulele Croate.

The route we are proposing here is morea of a masterplan rather than a promise. When we depend on the wind to sail, we are flexible. In otther words, we will adapt our destinations and arrival time to best use the wind direction. The Capitan will make the sail plan each evening for the next day.

Totul aici te face să te simți ca în Italia ! E acel aer, acea atmosferă, clădirile de 500 de ani păstrate intacte, porturile animate... totul te duce cu gândul acolo. Ce este însă în Croația și nicăieri altundeva în sudul Mediteranei sunt serviciile impecabile din porturi: totul curat, toate utilitățiile exact la ponton - un adevărat răsfăț pentru un călător.

I AM INTERESTED

Our evenings

În funcție de stilul ales de tine vom petrece serile într-unul din nenumăratele porturi turistice cu cina la tavernele din port sau din contră, vom rămâne la ancoră într-un golf departe de agitație la party pe barca sau un pahar de vin.)

Where do we sleep

Yachturile de sailing au cabine cu pat dublu, sau, mai rar, cabine cu 2 paturi suprapuse. În funcție de grup vom alege exact yachtul care ni se potrivește cel mai bine. Așternuturi și prosoape vei găsi curate la fiecare tură și sunt incluse în preț. Fiecare yacht are 1, 2 sau chiar 3 grupuri sanitare cu cabine de duș funcționale.)

IMAGE GALLERY

Our food

Toate yachturile au o bucătărie complet utilată și o vom folosi negreșit pentru micul dejun și probabil mesele de prânz: gătim îmreună ! Pentru cină, dacă suntem andocați într-un port vom ieși la restaurant sau taverne.)

IMAGE GALLERY

Life aboard

Spațiile pe un yacht nu sunt generoase, așa că va trebui să conviețuim o săptămână unii cu ceilalți. Toleranța, prietenia și a avea un numitor comun ajută enorm ! Iar la sfârșitul unei săptămâni pe mare ne-am dori să fim mai mult decât un grup de prieteni - să fim o echipă.)

I am interested

Prices from: 550 €/pers.

    Prices can vary according with the period of the year, boat size or location. Rest assured that the prices we propose include all expenses related to the boat, such as berthing, fuel, final cleaning, etc. We will share the costs related to food and drinks aboard. Therefore, they are not included in our prices.

    Style

    La noi vei găsi vacanța ta pe mare, așa cum ți-o dorești ! Alege stilul care se potrivește cel mai bine cu tine și prietenii tăi, explorează destinațiile noastre și vino cu noi la joaca cu vântul.